Specialized TURBO COMO 4.0 LOW-ENTRY STR. L

19.999,00
22.999,00
Du sparer: 3.000,00

Uanset om du er på vej ud med familien til en weekendkrydstogt, tager en baguette på det lokale bageri, eller bare leder til arbejde, vil Turbo Como 4.0 Low-Entry komfortabelt komme dig der i stil.

Begyndende med en helt nydesignet og integreret Specialized 1.2 motor, beviser Como sig selv som den hurtigste og mest komfortable bycykel, du nogensinde har set dig selv på. Først og fremmest tager vores proprietære Rx Street Tune kraften i en bæltedrevet motor, der er glat, stille og fri for irriterende vibrationer, og gør den optimeret til ridning i en bymiljø ved at reagere på mængden af ​​kraft du anvender til pedalerne . Tænk på det på denne måde: Jo mere kraft du sætter ud, jo mere kraft motoren sætter ud, og det gør accelerationer fra stillstand både hurtige og effektive. Perfekt.

For Como udviklede vi et brugerdefineret Specialized U1-460 batteri, der integreres problemfrit i rammen, plus det er låseligt og let at fjerne for at forenkle opladningen. Med dette batteri leverer Turbo Como noget ekstra "oomph" med masser af saft til at ledsage dig på dit krydstogt ned ad cykelstien, en tur til købmanden eller endda til den nye café på den anden side af byen.

Vi har også udviklet en brugerdefineret 2,2-tommers smart computer, som giver dig mulighed for at se dit batteriniveau og skifte forskellige kørselsdata, såsom hastighed, afstand og tid. Du kan også gennemgå disse skærme via den brugerdefinerede håndtag fjernbetjening uden at fjerne hænderne fra stængerne.

Denne Como har også vores Ground Control Geometry, der gør det nemt at sætte en fod ned ved et stopskilt, samtidig med at kampen elimineres for at komme i gang. Og på toppen af ​​alle disse innovative funktioner valgte vi en bekymringsfri spec. Langs disse linjer vil du Shimano 9-speed komponenter, kraftfulde hydrauliske skivebremser, stativer, fenders og indbyggede lys foran og bag.

 

  • Den brugerdefinerede E5 Low-Entry aluminiumsramme på Como, huser rent batteri og motor, mens du stadig holder de lette egenskaber, som E5 er kendt for. Pair dette med vores Ground Control Geometry, og du har en holdbar og letvægtscykel, der holder dig i stil.
  • Comos motor er fuldt integreret med rammen og har en jævn, lydløs, vibrationsfri udgang. Det er også blevet tilpasset til byens ridning, og det reagerer intuitivt på din pedals kraft - så jo sværere du pedalen, desto mere strøm leverer den. Og med et internt bælte-drev-design gør det det uden tilføjede vibrationer for den smidigste og mest lydløse tur mulig.
  • Vi lavede det brugerdefinerede U1-460 batteri fuldt integreret med rammen, aftagelig for nem opladning og låsbar for ekstra sikkerhed. Den kommunikerer med displayet og har flere tilstande til at maksimere den samlede effektivitet og rækkevidde.
Inspiration