Specialized WOMEN'S TURBO VADO 3.0

23.999,00

Hvis du kan karakterisere dit liv som på farten, travlt eller ikke har nok tid, har vi lavet en cykel til dig - Kvinders Turbo Vado 3.0. Det er skabt for at imødekomme travle liv, der altid er i bevægelse. Derfor tog vi vores eksklusive prisbelønnede pedalassistente teknologi og accelererede den ind i fremtiden.

Begynder med den integrerede Specialized 1.2 motor, beviser Vado sig som den ultimative bycykel. Den har et stilstandsdesign med vores Custom Rx Street-melodi, der tager output og gør den mest anvendelig til bymiljøet. Tænk på det på denne måde: Jo mere kraft du sætter ud, jo mere kraft motoren sætter ud, og det gør accelerationer fra stillstand både hurtige og effektive. Den bæltedrevne motor er også glat, stille og fri for irriterende vibrationer. Perfekt.

Til Vado 3.0 udviklede vi et specialiseret U1-460 batteri, der integreres problemfrit i rammen, kan låses og let kan fjernes for at forenkle opladningen. Med dette batteri vil Turbo Vado levere et pedal-assisteret boost op til 71 miles i Economy-tilstand, 30 miles i sport-tilstand og 19 miles i turbo-tilstand. Disse estimater har selvfølgelig nogle antagelser - den samlede rytter og cykelvægt er 220 pund, terrænet er fladt med nogle hældninger, og der er enten ingen vind eller en let brise. Med andre ord, med en topphastighed på 28 mph, er der masser af juice til at tage dig til og fra arbejde, en tur til købmanden eller endda til den nye café på den anden side af byen.

Vi har også udviklet en brugerdefineret 2,2-tommers smart computer, som giver dig mulighed for at se dit batteriniveau og skifte forskellige kørselsdata, såsom hastighed, afstand og tid. Du kan også gennemgå disse skærme via den brugerdefinerede håndtag fjernbetjening uden at fjerne hænderne fra stængerne.

Til toppen af ​​alle de innovative funktioner valgte vi en bekymringsfri spec på Turbo Vado 3.0, så den har Shimano 10-speed komponenter, hydrauliske skivebremser, stativer og fenders.

 

  • Kvindens Vado-ramme har en letvægtslegering, gennemkørselsramme, der er let at komme til og fra.
  • Vado's Specialized 1.2 motor er fuldt integreret med rammen, og den er også tilpasset til city riding. Det reagerer intuitivt på din pedals kraft, så jo sværere du pedal, desto mere strøm leverer den. Og med et internt bælte-drev-design gør det det uden tilføjede vibrationer for den smidigste og mest lydløse tur mulig.
  • Vi lavede det brugerdefinerede 460 Wh batteri til at være fuldt integreret med rammen, aftagelig for nem opladning og låsbar for ekstra sikkerhed. Den kommunikerer med displayet og har flere tilstande til at maksimere den samlede effektivitet og rækkevidde.
Inspiration