Bonk Breaker Salted Caramel

24,95

Bonk Breaker Nutrition bars er bagt og udviklet på en filosofi – der er ligeså enkel som vores liste af ingredienser.

Alle ingredienser skal være ægte og naturlige ingredienser og vores bar skal ikke indeholde mere end 12 forskellige af slagsen. Det skal være så enkelt at et barn skal kunne forstå hvad en bagt Bonk Breaker indeholder.

Dernæst skal vores Bonk Breaker bars smage fantastisk, således du altid har lyst til at spise dem – som snack, mellemmåltid, som energitilførsel under træning og konkurrence og til efter – restitution og genopbygning.

Bonk Breakers er bagte barer og er altid med naturlige ingredienser og er non-GMO, laktose –og gluten frie.

Inspiration

Dekadent, smelter i munder på dig. Karamel, cashew nødder og et drys af havsalt – så behøver vi ikke sige mere om denne bar som indeholder 320mg Elektrolytter i tillæg. Som altid er Bonk Breakers bagt med naturlige ingredienser og er non-GMO, laktose –og gluten frie.

Bonk Breaker Nutrition bars er bagt og udviklet på en filosofi – der er ligeså enkel som vores liste af ingredienser. Alle ingredienser skal være ægte og naturlige ingredienser og vores bar skal ikke indeholde mere end 12 forskellige af slagsen. Det skal være så enkelt at et barn skal kunne forstå hvad en bagt Bonk Breaker indeholder. Dernæst skal vores Bonk Breaker bars smage fantastisk, således du altid har lyst til at spise dem – som snack, mellemmåltid, som energitilførsel under træning og konkurrence og til efter – til restitution og genopbygning.

 

Bonk Breakers er bagte barer og er altid med naturlige ingredienser og er non-GMO, laktose –og gluten frie.

Ingredienser:

Brune ris sirup, glutenfri havre, cashew smør, brune ris, mel, honning, saltet karamel toffee stykker (rørsukker, smør, havsalt, soja lecithin, citronsyre), Peanuts, Rice Protein, sprøde ris (rismel , sukker, salt, calciumcarbonat), hørfrø, naturlige aromastoffer, havsalt. Allergener: indeholder cashewnødder, mælk, jordnødder, soja. Fremstillet i et anlæg, der også behandler æg, nødder.


Kalorier 260
 
Total Fat 11g

kulhydrat 36g 

 Sukker 13g
Protein 7g  Kostfibre 3g 
Mættet fedt 4g  Kalium 160mg
Kolesterol 0mg     Sodium 60mg