Specialized Chisel Expert

14.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Ofte får carbon opmærksomheden, men som vores Senior Advanced R & D Engineer, Chuck Teixeira, siger: "Hvis du ikke har kørt en aluminiumcykel på det seneste, har du ikke kørt en aluminiumscykel." Og med sin D'Aluisio Smartweld-ramme er mejseleksperten med to-by-gearing ingen undtagelse.

Traditionelle svejsemetoder skaber rammekoblinger ved at forbinde rør til cylindre, hvilket giver præstationen og sikringen af ​​forbindelsen op til svejsernes dygtighed. D'Aluisio (DSW) giver os dog mulighed for at flytte fugen væk fra området med den højeste belastning, hvilket gør det lettere at montere rammesæt, der er stift, kompatibelt og utrolig stærkt - de optimale egenskaber ved en hardtail XC rig. Så hvad betyder dette for dig? Du springer op ad klatrer, makulerer singletrack og alt i mellem på en cykel, hvor du har spørgsmålstegn ved, hvorfor legeringen har fået sådan en dårlig rap.

Og for yderligere at forbedre denne følelse har mejsel også vores XC geometri, som tog vores tidligere XC race geo og tilføjede nogle trail DNA til blandingen. Dette svarer til et længere toprør, et forkortet hovedrør og en forsænket frontend, hvilket resulterer i en enorm stigning i stabiliteten i downhill, plus et bredere udvalg af pasform. Og lige så vigtigt kræver det ikke noget offer for klatringskompetencer.

Bygningen på denne mejsel har en SRAM NX Eagle 12-trins drivkørsel, kraftfulde SRAM Level TL hydrauliske skivebremser og 25 mm brede aluminiumsfælge, der er optimeret til vægt og trækkraft.

 

  • På grund af dets lette og ultrastive egenskaber var M5 aluminium det naturlige valg for rammens konstruktion. Og når du supplerer vores hastighedsfokuserede XC 29 Geometri, D'Aluisio Smartweld-teknologi og intern kabeldirigering, får du en cykel, som ikke kompromitterer noget for at levere eksplosiv hastighed, sikker håndtering og problemfri vedligeholdelse.
  • En brugerdefineret RockShox Reba RL 29 gaffel giver op til 90/100 mm glat rejse (størrelsesspecifik), mens en let tilgængelig kompression og rebound justerer giver dig mulighed for at tilpasse følelsen i forhold til terrænet ved hånden.
  • SRAMs 12-trins NX Eagle-gruppesæt med 11-50 t-kassette giver et bredt gearområde, som giver dig mulighed for at spinde op ad bjergene, men alligevel har masser af topenden til nedkørslen. One-by-opsætninger mindsker også vægten og gør det næsten umuligt at tabe en kæde.
Inspiration