Specialized Epic Expert EVO

42.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Rippe rundt mellem båndet er en måde at tilbede ved hurtighedsalteret, men for alle de andre lange hurtige rides eller maratonracer på teknisk terræn er der vores helt nye Epic Expert EVO. Overvej det en mere "episk" slags episk.

Tag et kig rundt på vores kontor, og du kommer til at se masser af epics - de fleste af dem bærer dropperposter, bredere dæk og barer og lidt længere gafler. Det er fordi Epics, at vi er Frankensteining, ikke kun er hurtige ud for startlinjen, de er endnu bedre egnet til masochistisk lange rides, multidags-scener og hurtige backcountry-missioner. På et tidspunkt kiggede vi rundt og sagde til os selv: "Vi bør tilbyde denne cykel lige ud af kassen, ikke?" Så det gjorde vi.

Så lad os grave i detaljerne. For det første, EVO'en op for gaflen, der går fra 100 mm til 120 mm. Dette giver dig lidt lindring foran, mens du også slår ud forenden med en grad til 68,5º. Derefter tilføjede vi et nul-offset drop-indlæg for at give dig mere kontrol over nedstigninger, men dette design holder din sadel over BB på stejle stigninger. Vi sætter også noget kød på dækene med en grippy 2.3 "Ground Control foran og en stivere Fast Trak på bagsiden med GRID beskyttelse på sidevægge.

Epic EVO har også vores hjerne 2,0. OG-hjernen ændrede den måde cykelverdenen så på suspensionen, og åh var det godt. Det vandt løb og satte et flag i jorden for os som en sand leder i innovation og suspension udvikling, men vi vidste, at vi kunne gøre det bedre. Den simple fysik fortalte os, at ved at flytte hjernen tættere på bagakslen, ville den være på det mest følsomme sted. Og efter nogle lange R & D er det helt nyt. Nu reagerer den problemfrit på bumpekræfter, den har meget mere ensartet dæmpningsevne, og endelig integrerer slangerne i suspensionsforbindelserne. Det betyder, at oliesporene er forbedret, og det skaber en utrolig slank pakke, der overgår alt på markedet.

Dette er også blandt vores første Rider-First Engineered ™ MTB rammer, hvor rørene placerer komplekse kulstofstykker på alle de rigtige steder, uanset rammens størrelse. Som følge heraf øges stivheden i frontenden for en stor forbedring i kørslen og i styringen. Og for at gå sammen med dette har hver rammestørrelse størrelsesspecifikke rør, der resulterer i den stiveste, rideste XC-cykel, vi nogensinde har udviklet.

Og mens stivhed, Brainteknologi og geometrifunktioner er seje, og vi ved alle, hvad du tænker, "Hvad med vægten?" Vi er glade for at du spurgte. Vægtbesparelserne på rammen svarer til at kaste en kædeled og chokforlængelse fra den tidligere Epic-næsten 525 gram. Og nu har kulstofmodeller også ekstra dækafstand for at imødekomme bredere 2,3-tommers dæk. Mere trækkraft svarer i sidste ende til mere fart.

Bygningen af ​​Epic Expert EVO har en slidstyrke med pålidelighed og værdi, der indeholder et SRAM GX Eagle-gruppesæt med 12 hastigheder, SRAM Level TL-bremser og en håndbygget Roval Control Carbon-hjulsæt.

 

  • En FOX Step-Cast 34 Performance Series gaffel håndterer ophængsopgaver med 120 mm rejse og en GRIP-spjæld, der har åbne, mellemstore og faste tilstande til alle typer terræn.
  • De håndbyggede Roval Control Carbon-hjul har en moderne 25 mm (indvendig bredde) krogfri kant, så du får den lave vægt, den lave rullemodstand og det bedst mulige greb med 2,3 "dæk.
  • En X-Fusion Manic sædepost giver dig et godt trængt fald til at tackle stejle nedstigninger, men det har også et nul-offset design, der holder din vægt over bundbeslaget til klatringerne.
Inspiration