Specialized Pitch 27,5

3.799,00

Vi har alle følt tvunget til at bryde fri fra vores daglige rutine, især når det kommer til ridning. Klart rundt om i byen er sjovt, men i forhold til friheden til at komme ud i skoven eller på landevejene begynder livet på fortovet at se ret almindeligt. Heldig for dig, åbner vores Pitch 27.5 potentialet i din tur. Med en lys aluminiumsramme og vores Sport Trail 27.5 Geometri vil du føle dig komfortabel og sikker uanset terræn. Og med korrosionsbestandig hardware, giver denne Pitch den langsigtede holdbarhed og brugervenlighed, som enhver cykel bør stræbe efter. Spørgsmål er-hvor vil du tage det?

 

  • Rammen er konstrueret af let A1 Premium Aluminium for at give en kompatibel, holdbar platform til støtte for vores anerkendte Sport Trail 27.5 Geometry. Kombineret får du en cykel, der er ekstremt alsidig, hvilket gør det lige så godt på klatrer og nedstigninger.
  • Brugerdefineret SR Suntour XCT gaffel funktioner 80 / 100mm (størrelsesspecifik) af spolfjedret suspension, der svinger godt over sin vægtklasse.
  • En Shimano Tourney TX bagspor er bygget til holdbarhed i tankerne, så du kan være sikker på, at du vil have en pålidelig skifte partner for de lange stier foran.
Inspiration