Specialized Rockhopper Comp

5.399,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Uanset om du har kørt ruter i årtier, eller du lige har startet din XC-rejse, er Rockhopper Comp 29 her for at tage dine rides til næste niveau.

Det starter med vores nye aluminiumsramme A1, der har optimerede rørformer, der sparer vægt, mens dramatisk forbedrer æstetik. For at gå sammen med disse rene nye linjer har den nye Rockhopper også intern kabelrute for yderligere at rydde op i rammen. Endelig justerer vores Sport XC 29-geometri rækkevidden, vinklerne og standoverhøjden for at give en bedre pasform på tværs af størrelsesområdet. Dette er sikker på at holde dig rippe og selvsikre, mens du går både op og ned ad stien.

Denne Rockhopper leveres med en no-nonsense spec med en blandet Shimano drivkørsel, pålidelige Shimano hydrauliske skivebremser, grippy Ground Control og Fast Trak dæk, der tilføjer trækkraft over ethvert spor og en SR Suntour XCM 29 gaffel med vores custom Multi-Circuit dæmpning eliminerer "pogo" -fornemmelsen, der ofte er forbundet med spolegafler.

 

  • Rammen er konstrueret af let A1 Aluminium for at give en kompatibel, holdbar platform til understøttelse af vores anerkendte XC Sport 29 Geometri. Kombineret får du en cykel, der er mere end effektiv på klatrer og falder lige så godt.
  • SR Suntour XCM gaffel sætter ud 80/90 / 100mm (størrelsesspecifik) af plys og reaktiv rejse, der leveres af spolfjederspænding, der er tilpasset til lettere ryttere.
  • En Shimano Acera bagspor kontrollerer den bageste skift med holdbar aplomb. Det skifter langs et bredt gearområde, 11-36t, så du kan køre trygt med at vide, at du altid har det rigtige gear til bakken ved hånden.
Inspiration