Specialized Rockhopper Expert

6.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Rockhopper Expert 29 er den perfekte cykel til at starte dit dykke ind i XC verdenen. Det skyldes, at vi bygget det for at være lette, holdbare og overordnede i stand, men hvordan vi gjorde det er næsten lige så sjovt som at køre det.

Det starter med vores nye A1 SL legeringsramme, der indeholder Boost ™ QR 141 mellemrum, intern kabeldirigering og optimerede rørformer, der sparer vægt og giver rene linjer til rammen. Endelig justerer vores Sport XC 29-geometri rækkevidden, vinklerne og standoverhøjden for at give en bedre pasform på tværs af størrelsesområdet. Dette er sikker på at holde dig rippe og selvsikre, mens du går både op og ned ad stien.

Denne Rockhopper leveres specielt med en blanding af slidstærke Shimano komponenter, kraftfulde Shimano hydrauliske skivebremser, et grimt Ground Control fordæk og Fast Trak på bagsiden og en SR Suntour XCR-Air gaffel med lige den rigtige mængde rejse.

 

  • Rammen er konstrueret af let A1 SL Aluminium for at give en kompatibel, holdbar platform til understøttelse af vores anerkendte XC Sport 29 Geometry. Kombineret får du en cykel, der er mere end effektiv på klatrer og falder lige så godt.
  • SR Suntour XCR-Air gaffelfunktioner 80/90 / 100mm (størrelsespecifik) af ophængsrejse, der svinger godt over sin vægtklasse.
  • Shimano Deore bagspor giver en skarp og pålidelig skift, som du kan regne med, når den går groft. Med det vil du være i stand til præcist at bevæge sig gennem det brede gearområde for at gøre krydstogt lejlighederne næsten lige så let at klatre i bakkerne.
Inspiration