Specialized Rockhopper Pro

9.399,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Hvis du er klar til at køre dit spor til det næste niveau, lad os introducere dig til din nye ven Rockhopper Pro 29 med et enkeltgruppesæt. Vi byggede den for at være lys, holdbar og overordnet stand, men hvordan vi gjorde det er langt mere interessant.

Det starter med vores nye A1 SL legeringsramme, der indeholder Boost ™ QR 141 mellemrum, intern kabeldirigering og optimerede rørformer, der sparer vægt og giver rene linjer til rammen. Endelig justerer vores Sport XC 29-geometri rækkevidden, vinklerne og standoverhøjden for at give en bedre pasform på tværs af størrelsesområdet. Dette er sikker på at holde dig rippe og selvsikre, mens du går både op og ned ad stien.

Denne Rockhopper leveres specielt med Shimano SLX 1x skiftende, der er enkle og ubekymrede, kraftfulde Shimano hydrauliske skivebremser, der stopper med en krone og en greb combo af en Ground Control front og Fast Trak bagdæk, der giver overlegen kontrol over næsten enhver form for terræn.

 

  • Rammen er konstrueret af let A1 SL Aluminium for at give en kompatibel, holdbar platform til understøttelse af vores anerkendte XC Sport 29 Geometry. Kombineret får du en cykel, der er mere end effektiv på klatrer og falder lige så godt.
  • En RockShox Recon RL gaffel tilbyder 80/90 / 100mm (størrelsesspecifik) af plys, trail taming rejse og stive 32mm stanchions.
  • Når du konfigurerer en-by, gør Shimano SLX-skiftet det næsten umuligt at slippe en kæde. Selvfølgelig får du stadig de rene, skarpe skift, som Shimano er kendt for.
Inspiration