Specialized Rockhopper Sport

4.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Måske finder du dine ben på singletrack, eller måske er du bare snavsig nysgerrig? På nogen måde er Rockhopper Sport 29 den eneste cykel, du har brug for til at leve ud af dine sporfantasier.

Det starter med vores nye aluminiumsramme A1, der har optimerede rørformer, der sparer vægt, mens dramatisk forbedrer æstetik. For at gå sammen med disse rene nye linjer har den nye Rockhopper også intern kabelrute for yderligere at rydde op i rammen. Endelig justerer vores Sport XC 29-geometri rækkevidden, vinklerne og standoverhøjden for at give en bedre pasform på tværs af størrelsesområdet. Dette er sikker på at holde dig rippe og selvsikre, mens du går både op og ned ad stien.

Denne Rockhopper kommer med en build spec, der lægger vægt på pålidelighed. Det betyder, at den har en fuld Shimano-drivkørsel, pålidelige Shimano hydrauliske skivebremser, grippy Ground Control og Fast Trak-dæk, der tilføjer trækkraft over ethvert spor og en SR Suntour XCT 29 gaffel med vores brugerdefinerede Multi-Circuit dæmpning, der eliminerer "pogo" føler sig almindeligt forbundet med spolegafler.

 

  • Rammen er konstrueret af let A1 Aluminium for at give en kompatibel, holdbar platform til understøttelse af vores anerkendte XC Sport 29 Geometri. Kombineret får du en cykel, der er mere end effektiv på klatrer og falder lige så godt.
  • En brugerdefineret SR Suntour XCT gaffel huser vores Multi-Circuit dæmpning og har 80/90 / 100mm (størrelse-specifikke) rejse.
  • En Shimano Acera bagspor kontrollerer den bageste skift med holdbar aplomb. Det skifter langs et bredt gearområde, 11-34t, så du kan køre trygt med at vide, at du altid har det rigtige gear til bakken ved hånden.
Inspiration