Specialized Allez Elite

9.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Der er ingen afslag på det, vi er stadig forelsket i aluminiumscykler, og når det kommer til at omdanne denne passion til en kærlighedskraft, laver vi en cykel som Allez Elite. Hvis du bare finder dine cykelben, er dette det bedste sted at starte.

Ikke kun virker en lyscykel bedre, når du klatrer op ad en bakke, men det er også vigtigt, når du fører din cykel op til 5. etage, og dette var i forkant med rammedesignet. Med en nydesignet E5 Alloy-ramme har Allez en førende vægt. Aggressivt tyndvæggede, men hårde rør er blevet implementeret for at spare vægt, og dette resulterer i mere end 450g (1-pund) reduktion i rammen og gaffel alene i sammenligning med nogle modeller af yesteryear.

Taler om gaffel, ofte på vej-cykler har cykler ofte legeringer eller billige kolfibergafler, der i høj grad forringer den samlede ridekvalitet. Men med en fuld FACT-carbonfibergaffel er Allez bedre håndtering, glattere ridning og lavere i vægt-flydende over hård chip-tætning og udskæring gennem hjørner som en slalom skiløber. For geometrien udviklede vi Allez ved at udnytte vores store Retül fit database. Dette betød at skabe en geometri, der helt sikkert dækker en bred vifte af positioner, samtidig med at den yder den præstationsbevidste håndtering, du ville forvente fra din første cykel.

Denne Allez har også integrerede rack og fender monteringer, så du kan få vægten af ​​din rygsæk af dig og på et letvægtsstativ. Dette gør ikke kun en god vejcykel, men det giver dig også mulighed for at omdanne det til en hurtig pendler.

 

  • E5 Premium Aluminiumsramme har fuldt manipuleret rør med glatte svejsninger, der øger stivhed og effektivitet, mens du ser lige så godt ud som den udfører.
  • Specialiseret FACT carbon, fuld monokoque gaffel designet til højhastighedshåndtering.
  • Shimano 105 håndterer skiftende opgaver i spader og leverer glatte, klare, præcise skift uanset forholdene.
Inspiration