Specialized Dolce Elite

9.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Dolce Elite er den perfekte cykel til enten at introducere dig til at cykle eller tage din tur til nye niveauer. Det er fordi det er opbygget til at tage dig til nye højder, mens du også sørger for at nyde den bedst mulige tur undervejs.

Sørg for, at hver eneste watt du producerer bliver overført til vejen, vi byggede Elite fra vores A1 Premium Aluminium med vores Women's Endurance Geometry. Dette sikrer, at du forbliver komfortabel og sikker over enhver form for terræn, samtidig med at du får en lavere standover. Dette gør det i det væsentlige at komme på og uden for cyklen, og at sætte en fod ned ved et trafikstop, så let som muligt.

Til bygningen spekulerede vi det med Shimano's nye 105 R7000 11-speedskiftende, hurtigtvalsede DT Swiss R460-hjul og trækpakket 25mm Espoir Sport-dæk. Selvfølgelig er alle facetter af cyklen skræddersyet specielt til kvindelige ryttere, fra styrehåndbredden til krumtapelængden helt ned til den superlative Body Geometry Myth Expert Saddle.

 

  • Dolce Elite's robuste og pålidelige A1 Premium Aluminium ramme er bygget med vores Women's Endurance Geometry. Denne geo forbedrer stabiliteten og håndteringen, så det giver dig selvsikker kontrol, når du klatrer og går ned, samtidig med at du sætter dig i en mindre aggressiv og mere naturlig kørestilling. Resultatet? Timevis af behagelige ridning.
  • Den fleksible og lydhørste FACT carbon gaffel har Zertz indsatser til at absorbere vejrøget og give dig en glattere tur.
  • Shimano 105 M7000 11-speed shifting giver hurtig, skarp og pålidelig skift, reducerer hovedpine og øger roen.
Inspiration