Specialized Dolce

6.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Uanset om du er ny til ridning eller bare på udkig efter en cykel, der kan gøre alt sammen med aplomb, vil du føle dig hjemme hos Dolce. Det er designet specielt til kvinder, så du kan forvente en utrolig geometri, kvinders specifikke komponenter og en ridekvalitet, der sikkert giver et smil til dit ansigt.

Sørg for, at hver eneste watt du producerer bliver overført til vejen, vi byggede Elite fra vores A1 Premium Aluminium med vores Women's Endurance Geometry. Dette sikrer, at du forbliver komfortabel og sikker over enhver form for terræn, samtidig med at du får en lavere standover. I det væsentlige gør dette det muligt at komme på og uden for cyklen, samt at sætte en fod ned, så let som muligt.

Til bygningen specificerede vi det med pålidelige Shimano Claris 8-speed shifters, robuste Axis Sport-hjul og trækkompakte Espoir Sport 25mm dæk. Selvfølgelig er alle facetter af cyklen skræddersyet specielt til kvindelige ryttere, fra styrehåndbredden til krumtapelængden helt ned til den superlative Body Geometry Myth Sport Saddle.

 

  • Dolce Elite's robuste og pålidelige A1 Premium Aluminium ramme er bygget med vores Women's Endurance Geometry. Denne geo forbedrer stabiliteten og håndteringen, så det giver dig selvsikker kontrol, når du klatrer og går ned, samtidig med at du sætter dig i en mindre aggressiv og mere naturlig kørestilling. Resultatet? Timevis af behagelige ridning.
  • Den fleksible og lydhørste FACT carbon gaffel har Zertz indsatser til at absorbere vejrøget og give dig en glattere tur.
  • Shimano's Claris 8-speed shifting leverer hele den holdbarhed, du har brug for, samtidig med at der er masser af gear til en række terræn.
Inspiration