Specialized Robaix Disc

16.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Ideen om en perfekt vej er en myte, da der altid er en chip, en revne, en grov patch, du hedder det. Men med vores Roubaix med hydrauliske skivebremser vil du tæmme vild asfalt uden ekstra indsats. Sådan var vejcykler altid meningen.

Superlysrammen er konstrueret fra vores FACT 10r carbon fiber. Dens stivhedsniveauer er også uden for diagrammerne, og i forhold til SL4-iterationen af ​​yesteryear vil du opleve en helt ny, hurtigere og mere effektiv geometri. Gennem en del sofistikeret teknik har vi imidlertid formået at beholde samme pasform, følelse og position, at vi alle er kommet til at elske fra SL4 og holdt det konsekvent i hele størrelsesområdet med vores Rider-First Engineered ™ konstruktion .

Selvfølgelig tænker du sandsynligvis, "gå videre til suspensionen foran." Vi kalder det Future Shock, og i det væsentlige er det et stempel i hovedrøret med 20 mm rejse. Vi udviklede denne teknologi i samarbejde med McLaren Applied Technologies, og resultatet af dette er et væld af drastiske præstationsforbedringer, nemlig i den vertikale compliance afdeling. Uden at give en fysik forelæsning, fandt vi, at fokus på vertikal overholdelse, i stedet for gaffel splay, betød, at vi kunne forbedre glathed, hastighed og komfort i et fald. Og af alle de cykler, vi har testet med vores Rolling Efficiency Model, overholder Roubaix alt på markedet.

Endelig specificerede vi denne Roubaix med 11-speed Tiagra-skift, RS hydrauliske skivebremser og DT R470-skivehjul, der er blevet fastgjort i vores Turbo Pro 28mm-dæk.

 

  • Tektro mekaniske skivebremser tager besværet ud af opsætning og vedligeholdelse, samtidig med at der stadig er masser af stopkraft.
  • Shimano's RS505 hydrauliske skivebremser leverer masser af stopkraft over den overlegne modulering, som hydrauliske skivebremser er kendt for.
  • Med Shimano Tiagra tager tøjlerne på skift, oplever du skarpe skift i mange kilometer fremover.
Inspiration