Specialized Roubaix Comp DI2

36.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Så længe Zertz. Det har været sjovt, men vi fandt nogen bedre for os. I vores ydmyge mening repræsenterer Roubaix Comp med Ultegra Di2 fremtiden for cykler, og med en tur føler du præcis hvorfor.

Superlysrammen er konstrueret fra vores FACT 10r carbon fiber. Dens stivhedsniveauer er også uden for diagrammerne, og i forhold til SL4-iterationen af ​​yesteryear vil du opleve en helt ny, hurtigere og mere effektiv geometri. Gennem en del sofistikeret teknik har vi imidlertid formået at beholde samme pasform, følelse og position, at vi alle er kommet til at elske fra SL4 og holdt det konsekvent i hele størrelsesområdet med vores Rider-First Engineered ™ konstruktion .

Selvfølgelig tænker du sandsynligvis, "gå videre til suspensionen foran." Vi kalder det Future Shock, og i det væsentlige er det et stempel i hovedrøret med 20 mm rejse. Vi udviklede denne teknologi i samarbejde med McLaren Applied Technologies, og resultatet af dette er et væld af drastiske præstationsforbedringer, nemlig i den vertikale compliance afdeling. Uden at give en fysik forelæsning, fandt vi, at fokus på vertikal overholdelse, i stedet for gaffel splay, betød, at vi kunne forbedre glathed, hastighed og komfort i et fald. Og af alle de cykler, vi har testet med vores Rolling Efficiency Model, overholder Roubaix alt på markedet.

Denne Roubaix Comp er udstyret med Shimano's nyeste Ultegra 8050 Di2 skiftende hydrauliske 8070 skivebremser og legerede DT R470 skivehjul.

 

  • Funktionerne vores Rider-First Engineered ™ -design, der sikrer, at alle rammestørrelser har den samme legendariske lydhørhed og glatte kørekvalitet, som du kan forvente af en Roubaix. FACT 10r rammesæt holder sig selv med vores højeste kulstoftilbud, med den ideelle blanding af lys overordnet vægt og målrettet stivhed, mens det helt nye Future Shock "suspension" system på cockpiten giver en revolutionerende grad af komfort og kontrol.
  • Shimano's nye Ultegra Di2 med hydrauliske skivebremser giver ikke kun ualmindelig glatte og skarpe skift, men det giver også utrolig stopkraft og modulering.
  • DT R470 Skivehjulene har pålidelige, forseglede patronhubs og 24 for- og bagspidser, der holder vægten lav og holdbar høj
Inspiration