Specialized Roubaix Expert Di2

44.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Undskyld, ru veje. Indtil nu har du kun udfordret de modigste ryttere til at rejse over dig, men med den Future-Shock-Udstyrede Roubaix-ekspert med Shimano Ultegra Di2, er den "mindre tilbagelagte" nu den "sjove vej hjem".

Superlysrammen er konstrueret fra vores FACT 10r carbon fiber. Dens stivhedsniveauer er også uden for diagrammerne, og i forhold til SL4-iterationen af ​​yesteryear vil du opleve en helt ny, hurtigere og mere effektiv geometri. Gennem en vis ingeniørgodkendelse har vi imidlertid formået at holde samme pasform, følelse og stilling, at vi alle er kommet til at elske fra SL4 og holdt det konsekvent i hele størrelsesområdet på grund af vores Rider-First Engineered ™ konstruktion.

Selvfølgelig tænker du sandsynligvis, "gå videre til suspensionen foran." Vi kalder det Future Shock, og i det væsentlige er det et stempel i hovedrøret med 20 mm rejse. Vi udviklede denne teknologi i samarbejde med McLaren Applied Technologies, og resultatet af dette er et væld af drastiske præstationsforbedringer, nemlig i den vertikale compliance afdeling. Uden at give en fysik forelæsning, fandt vi, at fokus på vertikal overholdelse, i stedet for gaffel splay, betød, at vi kunne forbedre glathed, hastighed og komfort i et fald. Og af alle de cykler, vi har testet med vores Rolling Efficiency Model, overholder Roubaix alt på markedet.

Denne Roubaix-ekspert er udstyret med Shimano's nyeste Ultegra 8050 Di2-skiftende hydrauliske 8070-skivebremser og håndbyggede Roval C38-carbonfiberhjul.

 

  • Funktionerne vores Rider-First Engineered ™ -design, der sikrer, at alle rammestørrelser har den samme legendariske lydhørhed og glatte kørekvalitet, som du kan forvente af en Roubaix. FACT 10r rammesæt holder sig selv med vores højeste kulstoftilbud, med den ideelle blanding af lys overordnet vægt og målrettet stivhed, mens det helt nye Future Shock "suspension" system på cockpiten giver en revolutionerende grad af komfort og kontrol.
  • Shimano's nye Ultegra Di2 med hydrauliske skivebremser giver ikke kun ualmindelig glatte og skarpe skift, men det giver også utrolig stopkraft og modulering.
  • Ja, det er kulstof-hjul på en Expert-cykel. Roval C38 Disc kulhjulene giver ydeevne til masserne. De er lette, holdbare og klare til næsten alt.
Inspiration