Specialized Tarmac Expert

34.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Vores S-Works Tarmac kan være den perfekte cykel til at vinde en Grand Tour, men chancerne er, at du ikke vil konkurrere i Sydfrankrig denne sæson. Men når du har brug for en cykel, der er klar til at udslette konkurrencen om dine træningsture og lokale løb, er den nye Tarmac Expert temmelig forbløffende svært at slå.

Til konstruktionen udnyttede vi avanceret kompositoptimeringsoptimeringssoftware til at revolutionere konstruktionen og opbygningen af ​​vores nye FACT 10r carbon. Det er den mest avancerede layup-skema, vi nogensinde har lavet - form, tidsplan og materialoptimering tillod os at kaste næsten 200 gram. Det er rigtigt, en 20% reduktion i ramvægt - den perfekte opskrift på din næste PR.

Vi startede med yderligere at forbedre vores Rider-First Engineered ™ -teknologi for at sikre, at den nye asfalt er stiv og kompatibel på nøjagtigt de rigtige steder, alt sammen samtidig med at man løber alvorlig vægt. Med denne opgradering opdaterede vi også geometribaseret på utallige Retül-datapunkter og professionelt rytterindgang. Dette gjorde det muligt for os at udvikle en ydelsesvejsgeometri, der perfekterer kombinationen af ​​en responsiv frontend og kort akselafstand, der giver øjeblikkelig respons og optimal strømoverførsel.

Og mens stivhedshjælpemidler i ovennævnte, skal overholdelse også anvendes til optimal ridekvalitet. Derfor konstruerede vi en sædepost, der bygger overholdelse i den øvre 120mm, hvor klemning ikke sker, faldt sædepositionerne og ændrede sædrørsformen. Vi har også tilføjet dækafstand på op til 30 mm, hvilket oversætter til en 28 mm Turbo Cotton på en Roval SLX 24 fælg. Dette tillader lavere tryk for reduceret rullemodstand, øget trækkraft og mere komfort. Alt i alt har disse tilføjelser stadig Tarmac ridning som en ægte race-maskine, men de tager bare en smule af sting ud af disse vejfejl. Du vil takke os på din næste lange tur.

And while this is all great, we know that aerodynamics are the most important thing we can do to make you faster. Both our Bora-Hansgrohe and Quick-Step Floors Pro Tour riders, after all, are demanding aero improvements on every bike. With this, the aero goal was to discover where we could essentially "add aero for free," by not taking anything away from the hallmarks of the Tarmac design. During the six-month iterative process, three areas were discovered where we could do this—a new fork shape, dropped seatstays with aero tubes, and a D-shaped seatpost and seat tube. The result? A bike that's approximately 45 seconds faster over 40km compared to other lightweight bikes in the same category.

Denne asfalt er klar til at køre ud af æsken, med en skarp Shimano Ultegra 8000-gruppe, glansende Roval CL 50 carbonhjulsæt og en sublim Toupé Expert Gel-sadel.

 

  • Med vores Rider-First Engineered ™ -design, der sikrer, at alle rammestørrelser har den samme legendariske klatringsrespons og nedadgående kraft, du forventer fra en asfalt. FACT 10r-rammen er den perfekte blanding af værdi og ydeevne.
  • Den 11-trins Shimano Ultegra 8000 skift er ekstremt pålidelig, let og præcis.
  • Roval CL 50-hjulsættet anvender den samme rand som sin ældre søskende CLX 50, men parrer den med traditionelle lejer og runde eger for at holde værdien på et helt tidspunkt højt.
Inspiration