Specialized Tarmac Sport Disc Dame

19.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Women's Tarmac Disc Sport er den perfekte entry-level, high-performance road cykel. Med en fuld kulfiberramme, en liste over pålidelige komponenter og mange af de funktioner, der findes i dyre dyrere modeller, er det sikkert at komme ud på vejen med et øre til øre smil.

For at klippe nogle gram fra asfalten, men for at sikre, at den er stiv og kompatibel på præcis de rigtige steder, tog vi store skridt til at forbedre vores Rider-First Engineered ™ -teknologi. Fra forskellige layup-skemaer og materialer til synligt forskellige gafler, undersøgte vi hvert enkelt aspekt af asfalten for at sikre, at du får den perfekte tur. Med denne opgradering opdaterede vi også geometrien og baserede den på utallige Retül-datapunkter og professionelt rytterindgang. Dette gjorde det muligt for os at udvikle en Performance Road Geometry, der perfekterer kombinationen af ​​en responsiv front-end og kort akselafstand, som giver øjeblikkelig respons og optimal strømoverførsel.

Og mens stivhedshjælpemidler i ovennævnte, skal overholdelse også anvendes til optimal ridekvalitet. Derfor slap vi sædetaserne og ændrede sædrørsformen. Vi har også tilføjet dækafstand til 30 mm. Dette tillader lavere tryk for reduceret rullemodstand, øget trækkraft og mere komfort. Samlet set har disse tilføjelser stadig Tarmac ridning som en ægte race-maskine, men det tager også lidt af sting ud af vejfejl. Du vil takke os på din næste lange tur.

Men hvorfor skivebremser? Det virkelige spørgsmål er "hvorfor ikke?" De tilbyder overlegen bremsekraft og modulering, arbejder exceptionelt godt i vådt vejr og tilbyder en meget, meget mindre vægttilsætning. Alt dette betyder, at du har mere kontrol og kan gå hurtigere med mere selvtillid.

Vi ved imidlertid også, at aerodynamiske forbedringer er det vigtigste, vi kan gøre for at gøre dig hurtigere. Vores Boels-Dolmans Pro Tour-ryttere kræver trods alt aero-forbedringer på alle cykler. Med dette var aero-målet at finde ud af, hvor vi i det væsentlige kunne "tilføre aero gratis" ved ikke at tage noget væk fra tarmac-designets kendetegn. I løbet af den seks-måneders iterative proces blev der opdaget tre områder, hvor vi kunne gøre det - en ny gaffelform og faldt siddestue med aero-rør.

Denne Women's Tarmac leveres med en pålidelig spec, der omfatter Shimano 105 mekaniske skift, hurtigstop hydrauliske skivebremser, slidstærke DT R470 Skivehjul og en lang række kvinders specifikke stykker på alle berøringspunkter på cyklen, som en superlativ Oura Pro sadel.

 

  • Med vores Rider-First Engineered ™ -design, der sikrer, at alle rammestørrelser har den samme legendariske klatringsrespons og nedadgående kraft, du forventer fra en asfalt. FACT 8r-rammen er den perfekte blanding af værdi og ydeevne.
  • Den 11-trins Shimano 105 skift er ekstremt pålidelig og præcis, mens de hydrauliske skivebremser tilbyder enestående modulering og stopkraft ..
  • DT R470 Skivehjulene har pålidelige, forseglede patronhubs og 24 for- og bagspidser, der holder vægten lav og holdbar høj.
Inspiration