Specialized Allez Sprint

6.999,00
8.199,00
Du sparer: 1.200,00

Klatrer, hjørner, flat-out sprints-Allez Sprint gør alt. Som den mest avancerede legerede roadcykel, vi nogensinde har lavet, er Allez Sprint i stand til at være et kritikvåben eller en dagligdags road steed. Men endnu bedre udfører det alle ovenstående til en pris, der er overkommelig for enhver racers budget.

I hjertet af Allez Sprint er vores D'Aluisio Smartweld Technology, som strategisk placerer mere svejsemateriale, hvor det er nødvendigt, hvilket resulterer i en aluminiumcykel, der er mere kompatibel og betydeligt stivere. Hvor stiv, præcis? Det er den stiveste legeringscykel, vi nogensinde har testet, endsige lavet. Tegning inspiration fra Rider-First Engineered ™ asfalt, denne ramme har også et unikt nedrør, bundbeslag og hovedrør plus gaffelstørrelser, der svarer til rammens størrelse. Dette sikrer ensartet ydeevne over hele størrelsesdriften.

For at sikre, at hver enkelt watt du producerer bliver overført til vejen, gav vi den korte kædelag, der skaber en ekstremt stiv og stiv bagkantstriangel. Men det går ud over bare ren stivhed, da de hydroformede rørformer også er aerodynamisk optimeret til at skære igennem vinden, samtidig med at der leveres tonsvis af indbygget overensstemmelse.

 

  • E5 Premium Aluminiumsramme med Allez D'Aluisio Smartweld Sprint Technology refokuserer svejseplaceringer, så flere materialer kan placeres strategisk for øget stivhed og overholdelse, hvor du har brug for det mest.
  • Vores top-tier S-Works FACT carbon fibergaffel giver utrolig stivhed og front-end styrerespons, samtidig med at det effektivt absorberer vejchatter.
  • Venge FACT carbon fiber sædepost fungerer som en stiv, aerodynamisk aborre til din sadel.
Inspiration