Specialized Ariel Disc

4.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Sikkerhed og kontrol - to ting, der kan være up-minded når du går ud for at få din puls op. Denne Ariel med hydrauliske skivebremser sørger for sikkerhed med utrolig stopkraft, mens kontrollen er tilvejebragt gennem en kvinders specifik geometri og en brugerdefineret fjedringsgaffel, der får dig til at tackle træning på asfalterede eller snavsede overflader med samme tillid.

Vi stoppede ikke der, og vi omfattede også lys og hård A1 premium aluminium ramme rør, arbejdshest komponenter, der er dimensioneret og designet specifikt til kvinder, og en bred vifte af redskaber, der vil stikke ud af stejle stier. Det er alt hvad du behøver for at tage din fitness, uanset hvor dit hjerte bestemmer, om det er vejen eller snavs omkring dit hus.

 

  • Den hårdtarbejdende, robuste A1 Premium Aluminium-ramme er designet til kvinder, der ønsker at blande eventyr med fitness. Vores kvinder er udstyret med Fitness Geometry, hvilket betyder at du går hurtigere med maksimal effektivitet, kun uden ubehag i en aggressiv rideposition. Jo mere behageligt du er, jo længere du vil ride.
  • En SR Suntour NEX gaffel med Fitness Brain-teknologi har 55mm spolefjedret rejse, der tager stinget ud af ujævn terræn, mens vores Fitness Brain-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsepligten håndteres af Promax Løs hydrauliske skivebremser, der giver alle de kendetegn ved hydraulisk konsistent ydeevne, let indgreb og generel effekt.
Inspiration