Specialized Ariel Elite Disc

7.799,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Du tager din fitness rejse seriøst, og det sidste du har brug for, er at føle sig fastholdt af de værktøjer, der tager dig der. Derfor er vores Ariel Elite udstyret med en fjedringsgaffel, der huser vores Fitness Brain-teknologi til hurtig, effektiv og intuitiv brug over enhver overflade.

Og for at bygge videre på denne blanding af komfort og hastighed er rammen bygget af respektivt let og robust A1 SL premium aluminium med en kvinders specifikke geometri og touchpoints, der er tilpasset lige lige fra det øjeblik du kommer på cyklen.

Tilføj i en blanding af præstationsdrevne komponenter fra f.eks. Shimano og microSHIFT, kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser og rack / fender mounts. Og du har en cykel, der er perfekt udstyret til at hjælpe dig med at slå dine fitness mål med et smil, som kun stien kan give.

 

  • Den hårdtarbejdende, robuste A1 SL Premium Aluminium-ramme er designet til kvinder, der ønsker at blande eventyr med fitness. Vores kvinder er udstyret med Fitness Geometry, hvilket betyder at du går hurtigere med maksimal effektivitet, kun uden ubehag for en aggressiv rideposition. Jo mere behageligt du er, jo længere du vil ride.
  • En SR Suntour NCX gaffel er udstyret med 60mm spolfjedret rejse, der tager stinget ud af ujævn terræn, mens vores Fitness Brain-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af TRP Flow Set Control hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig effekt gennem enhver form for terræn eller forhold.
Inspiration