Specialized Ariel Sport Disc

5.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Ariel Sport vil se dig tackle træning på enten brolagt eller snavs overflader med samme tillid, og selvfølgelig vil du se godt ud, mens du gør det også.

Den hårdtarbejdende komponentpakke er parret med den altid pålidelige A1 SL premium aluminiumsramme og kraftfulde hydrauliske skivebremser. Og med en Kvinder Fitness Geometri, der er designet til at holde dig komfortabel, mens du brænder op i miles, og funktioner, der er så alsidige som de er effektive, vil du finde dig selv konsekvent nødt til at sætte nye mål for at opnå i din fitness søgen.

 

  • Den hårdtarbejdende, robuste A1 SL Premium Aluminium-ramme er designet til kvinder, der ønsker at blande eventyr med fitness. Vores kvinder er udstyret med Fitness Geometry, så du går hurtigere med maksimal effektivitet, kun uden ubehag i en aggressiv kørestilling. Jo mere behageligt du er, jo længere du vil ride.
  • En SR Suntour NEX gaffel med Fitness Brain-teknologi har 55mm spolefjedret rejse, der tager stinget ud af ujævn terræn, mens vores Fitness Brain-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsepligten håndteres af Tektro HD-305/310 hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsistent og pålidelig effekt gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration