Specialized CROSSTRAIL Disc

4.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Når du er i gymnastiksalen, bruger du udstyr, der virker for dig. På samme måde har du brug for en cykel, der udfører præcis, hvordan du har brug for den til-alsidige, komfortable og effektive. Du har brug for en cykel som vores Crosstrail med hydrauliske skivebremser.

Den har en let og hård A1 Premium Aluminium ramme, der er designet med vores Fitness Geometry, så den passer og føles som en drøm lige ud af kassen. Vi stoppede ikke der, og vi indeholdt også en brugerdefineret fjedringsgaffel med vores Brain-teknologi, der forbliver låst på glatte overflader, men med succes svækker vejfejl, når det går hårdt.

Tilføje i et udvalg af stærke, ikke-fuss komponenter og pålidelige hydrauliske skivebremser, og du får en cykel, der er klar til at rulle hvor som helst du vælger at tage den.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • En SR Suntour NEX gaffel med Fitness Brain-teknologi har 55mm spolefjedret rejse, der tager stinget ud af ujævn terræn, mens vores Fitness Brain-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af Promax hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsistent og pålidelig kraft gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration