Specialized CROSSTRAIL ELITE

7.799,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Du tager din fitness rejse seriøst, og det sidste du har brug for, er at føle sig fastholdt af de værktøjer, der får dig der. Derfor er vores CrossTrail Elite udstyret med en fjedringsgaffel med vores Fitness Brain-teknologi til hurtig, effektiv og intuitiv brug over enhver overflade.

Og for at bygge videre på denne blanding af komfort og hastighed, er rammen bygget af respektivt lys og robust A1 SL Premium Aluminium med en geometri, der er lavet til at passe lige lige fra det øjeblik du kommer på cyklen. Tilføj i en blanding af arbejdshestekomponenter fra f.eks. Shimano og microSHIFT, kraftfulde TRP hydrauliske skivebremser og rack / fender mounts. Og du har en cykel, der er perfekt udstyret til at hjælpe dig med at nå dine fitness mål med et smil, som kun stien kan levere.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • En SR Suntour NCX gaffel er udstyret med 60mm spolfjedret rejse, der tager stinget ud af ujævn terræn, mens vores Fitness Brain-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af TRP Flow Set Control hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig effekt gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration