Specialized CROSSTRAIL EQ STEP-THROUGH - SORT TOP COLLECTION Dame

5.699,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Du tager din fitness rejse seriøst, og det sidste du har brug for, er at føle sig fastholdt af de værktøjer, der får dig der. Derfor er vores CrossTrail Elite EQ Step-Through udstyret med en fjedringsgaffel med vores Fitness Brain-teknologi og et Step-Through-design, der gør at komme på og af cyklen, samt at sætte en fod ned, en total brise.

For at supplere ovenstående funktioner falder denne CrossTrail ind i vores Black Top Collection. Vores Black Top-cykler er designet for at være diskrete, når de ses fra fjernt, og tiltrækker mindre opmærksomhed og hjælper med at afværge tyveri. De har også subtile hints om farve på undersiden af ​​fenders og sadlen, samt et reflekterende "Specialiseret" ordmærke på down tube-making for den perfekte blanding af stil og ro i sindet.

Og for at bygge videre på denne blanding af komfort og hastighed er rammen bygget af respektivt let og robust A1 Premium Aluminium med en geometri, der er lavet til at passe lige lige fra det øjeblik du kommer på cyklen.

Du vil også opdage, at denne CrossTrail er fuldt udstyret med fenders, lys og en bagstativ, så det er lige meget lettere at lugge dine ting rundt, uanset tidspunktet eller vejret. Tilføj i en blanding af arbejdshestekomponenter fra f.eks. Shimano og microSHIFT, kraftfulde Promax hydrauliske skivebremser og rack / fender mounts. Og du har en cykel, der er perfekt udstyret til at hjælpe dig med at slå dine fitness mål med et smil, som kun stien kan levere.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke, og den gennemgående ramme gør det nemt og hurtigt at komme i gang.
  • En SR Suntour NEX gaffel med Fitness Brain-teknologi har 55mm spolefjedret rejse, der bringer stikket ud af ujævn terræn, mens en integreret fjernbetjening er forbundet med vores Fitness Brain-teknologi for at fremme mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af Promax hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsistent og pålidelig kraft gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration