Specialized CROSSTRAIL SPORT

5.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Din fitness er vigtig, og derfor fokuserer vores Crosstrail Sport på problemfri blanding af komfort, alsidighed og effektivitet.

Den er udstyret med en fjedringsgaffel med vores Fitness Brain-teknologi, som kan fortælle forskellen mellem pedalindgange og sporstød, så du ikke spilder energi på dine klatrer. Og for at bygge videre på denne blanding af komfort og hastighed, er rammen bygget af respektivt let og robust A1 Premium SL Aluminium med en geometri, der er lavet til at passe lige lige fra det øjeblik du kommer på cyklen.

Tilføj i en blanding af arbejdshestkomponenter fra f.eks. Shimano og microSHIFT, kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser og rack / fender-monteringer, og vi er sikre på at du vil blande det helt op på din vej for at ramme dine mål .

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • En SR Suntour NEX gaffel med Fitness BRAIN-teknologi har 55mm spolfjedret rejse, der tager sting ud af ujævn terræn, mens vores Fitness BRAIN-teknologi fremmer mere klatring og pedal effektivitet.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af Tektro hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig kraft gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration