Specialized Sirrus Disc

4.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Hvis du kommer i form, skal du flytte, og intet vil hjælpe dig med at bevæge dig hurtigere end vores Sirrus med kraftfulde hydrauliske skivebremser. Det tager en no-nonsens tilgang til dens design, hvilket giver dig alt, hvad du har brug for, som overlegen bremsning, og intet, som du ikke gør.

Den er konstrueret af et slidstærkt, pålideligt og let A1 SL Premium Aluminium, og det har et pålideligt sæt af komponenter, der er bygget til at modstå års daglige overgreb, hydrauliske skivebremser, der giver pålidelig stopkraft i enhver tilstand og trøstende Body Geometry touch punkter, der er sikker på at tage sting ud af lange rides. Complacency lige mødt sin kamp.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Et stål, lige bladgaffel giver en følsom tur, mens fender- og rackmonteringen giver dig mulighed for at installere regnbjælkefendere og stativer, der kan transportere dit gear rundt i byen.
  • Promax F1 hydrauliske skivebremser er specificeret på denne Sirrus for at sikre ensartet kraftig bremsning.
Inspiration