Specialized Sirrus Elite Disc Dame

7.299,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Hvis du søger at finde en partner på din vej til fitness, vil vi gerne introducere dig til Women's Sirrus Elite Alloy Disc. Det er den perfekte følgesvend at starte din vej til fitness.

Den har en pålidelig og præcis blanding fra Shimano & microSHIFT, som altid har dig i det rigtige gear. Kraftige hydrauliske skivebremser, i mellemtiden, stopper på en krone i en hvilken som helst tilstand, mens en hel vifte af videnskabeligt afprøvede og konstruerede Women's Body Geometry-komponenter fra grebet til sadlen holder jer i total komfort over det lange træk. Og endelig vil du opdage, at denne cykel var fuldt designet til brug med stativer og fenders, så det var meget lettere at lugge dine ting rundt omkring i byen. Vi er sammen i dette, og Sirrus Elite Alloy vil altid have din ryg.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 Premium SL Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Den letvægte FACT-carbonfibergaffel giver en glat og lydløs tur, mens fenderbeslaget giver dig mulighed for at installere regnbuefender.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af TRP Flow Set Control hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig effekt gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration