Specialized Sirrus Elite Disc

7.299,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Der er ikke noget elitistisk om vores Sirrus Elite. Faktisk er det designet til at hjælpe nogen langs deres vej til fitness og sundhed. Har du brug for bevis? Hvordan lyder en holdbar, letvægts aluminiumsramme og en FACT kulfibergaffel? Hvis du spørger os, lyder det som om du fandt din partner i sundhed. Men hvis du har brug for mere overbevisende, lad os sætte fokus på dens komponenter.

Den pålidelige og præcise blanding fra Shimano & microSHIFT vil altid have dig i det rigtige gear, og de kraftige hydrauliske skivebremser stopper på en krone i enhver tilstand. Og endelig vil hele vognen af ​​videnskabeligt testede og konstruerede Body Geometry-komponenter, fra grebet til sadlen, holde dig i fuld komfort over det lange træk.

Vi er sammen i dette, og Sirrus Elite vil altid have din ryg.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Den letvægte FACT-carbonfibergaffel giver en glat og lydløs tur, mens Plug + Play fender-monteringen giver dig mulighed for at installere regnbuefender.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af TRP Flow Set Control hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig effekt gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration