Specialized SIRRUS EQ STEP THROUGH - BLACK TOP LTD Dame

5.499,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Når du skubber dig mod dine fitnessmål, har du brug for en partner, som du kan regne med, og vi er glade for at sige, at kvinders Sirrus Sport EQ - Black Top Collection passer til regningen. Og med sin Step-Through-design gør den det muligt at komme på og uden for cyklen, samt at sætte en fod ned, en total brise.

 

Den er konstrueret af et slidstærkt, pålideligt og let A1 SL Premium Aluminium, og det har et bomuldssikkert udvalg af komponenter, som en Shimano Sora bagspærrer og kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser, der helt sikkert vil få arbejdet gjort.

 

Stænk i nogle ekstra komfort fra vores dokumenterede Body Geometry-komponenter, som håndtag og sadel og en Fitness geometri, der lever i det søde sted mellem komfort og ydeevne, og du har en cykel, der altid vil være klar til at gå, når det kommer tid at svede.

 

Som supplement til ovenstående funktioner falder denne Sirrus ind i vores Black Top Collection. Vores Black Top-cykler er designet for at være diskrete, når de ses fra fjernt, og tiltrækker mindre opmærksomhed og hjælper med at afværge tyveri. De har også subtile hints om farve på undersiden af ​​fenders og sadlen, samt et reflekterende "Specialiseret" ordmærke på down tube-making for den perfekte blanding af stil og ro i sindet.

 

Endelig vil du opdage, at denne kvinders Sirrus er fuldt udstyret med fenders, lys og en bagstativ, så det er meget lettere at lugge dine ting rundt, uanset tidspunktet eller vejret.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Promax F1 hydrauliske skivebremser er specificeret på denne Sirrus for at sikre ensartet kraftig bremsning.
  • Den forreste Shimano Dynamo hub huser et energiproduktionssystem, der vil drive din forlygte så længe du vil krydse ned ad vejen.
Inspiration