Specialized SIRRUS SPORT ALLOY STEP-THROUGH EQ-BLACK TOP COLLECTION Dame

7.599,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Uanset om du er på mission for at komme i form og sunde eller bare kigge på at reducere dit CO2-fodaftryk, har du brug for en hårdtarbejdende cykel, der står op til opgaven. Med andre ord har du brug for Women's Sirrus Sport EQ med et unikt Step-Through-design som din partner i fitness.

Det er konstrueret af et slidstærkt, pålideligt og let A1 Premium Aluminium, og det har et bomuldssikkert udvalg af komponenter, som en Shimano Sora-bagspor og kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser, der er sikker på at få arbejdet gjort. Denne model har også et gennemgående design, der gør det muligt at sætte en fod ned eller komme i gang eller uden for cyklen, en total brise. Du vil også opdage, at denne Sirrus var fuldt designet til brug med stativer og fenders, så det var meget lettere at lugge dine ting rundt omkring i byen.

Som supplement til ovenstående funktioner falder denne Sirrus ind i vores Black Top Collection. Vores Black Top-cykler er designet for at være diskrete, når de ses fra fjernt, og tiltrækker mindre opmærksomhed og hjælper med at afværge tyveri. De har også subtile hints om farve på undersiden af ​​fenders og sadlen, samt et reflekterende "Specialiseret" ordmærke på down tube-making for den perfekte blanding af stil og ro i sindet.

Stænk i nogle ekstra komfort fra vores dokumenterede Women's Body Geometry-komponenter, som greb og sadel og en Fitness geometri, der lever i det søde sted mellem komfort og ydeevne, og du har en cykel, der altid vil være klar til at gå, når den kommer tid til at svede.

 

  • Vi har arbejdet med vores Body Geometry-team, og vi har designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet, sammen med den nemme mulighed for at komme på og af cyklen med sit gennemgående design. A1 Premium SL Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Den letvægte FACT-carbonfibergaffel giver en glat og lydløs tur, mens fenderbeslaget giver dig mulighed for at installere regnbuefender.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af Tektro hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig kraft gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration