Specialized Sirrus Sport Disc Dame

5.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Uanset om du er på mission for at komme i form og sunde eller bare kigge på at reducere dit CO2-fodaftryk, har du brug for en hårdtarbejdende cykel, der står op til opgaven. Med andre ord har du brug for Women's Sirrus Sport Disc med et unikt Step-Through design som din partner i fitness.

Det er konstrueret af et slidstærkt, pålideligt og let A1 Premium Aluminium, og det har et bomuldssikkert udvalg af komponenter, som en Shimano Sora-bagspor og kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser, der er sikker på at få arbejdet gjort. Denne model har også et gennemgående design, der gør det muligt at sætte en fod ned eller komme i gang eller uden for cyklen, en total brise.

Stænk i nogle ekstra komfort fra vores dokumenterede Women's Body Geometry-komponenter, som greb og sadel og en Fitness geometri, der lever i det søde sted mellem komfort og ydeevne, og du har en cykel, der altid vil være klar til at gå, når den kommer tid til at svede.

 

  • Ved at arbejde med vores Body Geometry team har vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet, sammen med den nemme at komme på og af cyklen med sit trin gennem design. A1 Premium SL Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Den letvægte FACT-carbonfibergaffel giver en glat og lydløs tur, mens fenderbeslaget giver dig mulighed for at installere regnbuefender.
  • Bremsebeskyttelsen håndteres af Tektro hydrauliske skivebremser for at sikre effektiv, konsekvent og pålidelig kraft gennem enhver form for terræn eller tilstand.
Inspiration