Specialized Sirrus Sport Disc

5.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Når du skubber dig mod dine fitnessmål, har du brug for en partner, som du kan regne med, og vi er glade for at sige, at Sirrus Sport passer til regningen.

Det er konstrueret af et slidstærkt, pålideligt og let A1 Premium Aluminium, og det har et bomuldssikkert udvalg af komponenter, som en Shimano Sora-bagspor og kraftfulde Tektro hydrauliske skivebremser, der er sikker på at få arbejdet gjort.

Stænk i nogle ekstra komfort fra vores dokumenterede Body Geometry-komponenter, som håndtag og sadel og en Fitness geometri, der lever i det søde sted mellem komfort og ydeevne, og du har en cykel, der altid vil være klar til at gå, når det kommer tid at svede.

 

  • Arbejdet med vores Body Geometry team, vi designet en ramme, der rammer den optimale balance mellem komfort og effektivitet. A1 SL Premium Aluminium konstruktion par vægtbesparelser med robust holdbarhed, mens rack, fender og skive monteringer giver dig en utrolig alsidig pakke.
  • Den letvægte FACT-carbonfibergaffel giver en glat og lydløs tur, mens Plug + Play fender-monteringen giver dig mulighed for at installere regnbuefender.
  • Den holdbare to-delt crankset vil holde dig pedaling for miles og miles fremover.
Inspiration