Specialized Sirrus X Comp Carbon Dame

12.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Kvindernes Sirrus X Comp Carbon er langt fra din "normale" fitnesscykel. Den har 700x38mm dæk, der giver dig mulighed for at udforske snavs, når tiden kommer op, en 1x11 drivkørsel for brugervenlighed og holder sin rack / fender monteringer.

Vi startede med en høj kvalitet FACT 9r carbon fiber konstruktion, der er let og ekstremt lydhør. Det gør ikke kun Sirrus en bedre klatrer, men gør det også lettere at opføre trappen efter din pendling. Nu er det den bedste del af den nye Sirrus: vores fremtidige shock, hvad vi synes om at tænke på. I det væsentlige er det et stempel i hovedrøret med 20 mm rejse. Vi udviklede denne teknologi i samarbejde med McLaren Applied Technologies, og resultatet af dette forhold er et væld af drastiske præstationsforbedringer, nemlig i den vertikale compliance afdeling. Uden at give et fysikforedrag fandt vi det, der forbedrer glathed, hastighed og trøst i et fald.

Vi har udrustet denne cykel med en 1x SRAM NX drivetrain for at sikre pålidelig skiftende og ingen faldt kæder, plus komfort på næste niveau, der følger vores videnskabeligt testede og konstruerede Women's Body Geometry-komponenter. Så som du skubber dig selv for at nå dine mål, vil du føle dig mere forbundet med din cykel end nogensinde, og du føler, at du har den perfekte partner på din vej til sundhed og velvære.

 

  • FACT 9r kulfiberrammen er konstrueret og designet med vores Fitness Geometry, der hjælper dig med at køre mere effektivt i en position, der vil se dig køre komfortabelt, kilometer efter kilometer. Og det helt nye Future Shock "suspension" system på cockpiten leverer en revolutionerende grad af komfort og kontrol.
  • Den specialiserede Aldia Comp-sadlen har vores kvinders krops geometriske kendetegn, som en trykaflastende udskæring og niveau 3 polstring for ekstra komfort.
Inspiration