Specialized Surrus X Comp Carbon Herre

12.999,00
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Sirrus X Comp Carbon er langt fra din "normale" fitnesscykel. Den har 700x38mm dæk, som giver dig mulighed for at udforske snavset når tiden kommer op, en 1x11 drivkørsel for brugervenlighed, og du får rack / fender monteringer.

Vi startede med en høj kvalitet FACT 9r carbon fiber konstruktion, der er let og ekstremt lydhør. Det gør ikke kun Sirrus en bedre klatrer, men gør det også lettere at opføre trappen efter din pendling. Nu er det den bedste del af den nye Sirrus: vores fremtidige shock, hvad vi synes om at tænke på. I det væsentlige er det et stempel i hovedrøret med 20 mm rejse. Vi udviklede denne teknologi i samarbejde med McLaren Applied Technologies, og resultatet af dette forhold er et væld af drastiske præstationsforbedringer, nemlig i den vertikale compliance afdeling. Uden at give et fysikforedrag fandt vi det, der forbedrer glathed, hastighed og trøst i et fald.

Vi har udstyret denne cykel med en 1x SRAM NX drivetrain for at sikre pålidelige skift og ingen faldt kæder, plus næste niveau komfort som følger vores videnskabeligt testede og konstruerede Body Geometry komponenter. Så som du skubber dig selv for at nå dine mål, vil du føle dig mere forbundet med din cykel end nogensinde, og du føler, at du har den perfekte partner på din vej til sundhed og velvære.

 

  • FACT 9r kulfiberrammen er konstrueret og designet med vores Fitness Geometry, der hjælper dig med at køre mere effektivt i en position, der vil se dig køre komfortabelt, kilometer efter kilometer. Og det helt nye Future Shock "suspension" system på cockpiten leverer en revolutionerende grad af komfort og kontrol.
  • Den holdbare og lette to-delt crankset vil holde dig i gang med at komme i miles fremover.
  • De hurtige rullende 2Bliss Ready Tracer Pro dæk er perfekte til eventyr. Det hurtige rullende center holder modstanden lavt på vejen, mens skulderknapperne graver i hjørner i snavs. Og med dette 2Bliss Ready-design kan du køre lavere tryk for mere greb og trækkraft, mens alt andet end eliminerer risikoen for klemmeflader.
  • (Frontdæksel) Tracer Pro 2BR, 700x38, BLACK SKIN, FOLDING, 60TPI, BLACK BELT, 40X40 NYLON Bælte, 50MM
Inspiration